Mitt nya hem..

Mitt och tjejernas…

Förberedde mig på det värsta, att tjejerna skulle vilja sova bredvid mig, att dom inte skulle gilla sitt nya rum, sin säng. Men det gjorde dom! Dom har sovit varje natt i sitt nya rum utan några problem.

Dom älskar lägenheten lika mycket som jag, vårt nya hem. ❤

Annonser

5 kommentarer

Filed under Uncategorized

5 responses to “Mitt nya hem..

 1. Maria

  Hej Sara!
  Det var evigheter sen sist trots att vi är vänner på Facebook…..
  Jag blev jätteförvånad när jag kom tillbaka till Facebook och såg att ni hade separerat….jag avregistrerade min profil där pga av en massa problem i förhållandet (är ju inte gift men har varit tillsammans i 13 år, tiden går fort)…..
  Upptäckte din blogg först idag, har läst vad du har skrivit ganska långt tillbaka och jag känner igen så himla mycket från mitt eget förhållande. Det är verkligen inte lätt att leva med någon, sen när man har det tufft ekonomiskt så gör inte det heller saken lättare…
  En sak som min mamma sa när hon separerade från min systers pappa, som är amerikan, var att även fast man kan tycka att det inte är särskilt stora skillnader mellan USA och Sverige så blir det ändå konflikter.
  I mina ögon så är du en av de starkaste och driftigaste människor jag känner! Hoppas verkligen att allt ordnar upp sig för dig och din familj!
  Kram

  • sara77a

   Tack snälla Maria! Dina ord värmer. Tyvärr är det ju hemskt att så många känner igen sig. Varför ska det vara så?? Något jag tänker mycket på och kommer skriva om snart.
   Stor kram på dig ❤ följ ditt hjärta och gör det som gör dig glad och trygg. En glad mamma = glada barn ❤

 2. Singelfarsan

  Hej,
  Känner igen mig i din situation, skönt att barnen är glada! Du kommer må jättebra framöver om du inte redan gör det, det kan jag lova!

  • sara77a

   Tack för din kommentar! Jag mår faktiskt riktigt bra… Har hittat ett lugn och känner en trygghet i mig själv. Det märks på barnen också. 🙂

 3. Visst är det underbart när det blir så. Mina tjejer vill inte flytta för allt i världen nu. ”Jag känner mig trygg här mamma”. Det värmer ens hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s